De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij het bezorgen van uw kliko-ombouw

Uw container inhoud kiezen

Inmiddels zijn er diverse formaten kliko’s door heel Nederland. Kliko’s van 120 tot en met 270 liter. Omdat elke container inhoud andere afmetingen betreft, is het van groot belang de juiste kliko-ombouw voor uw containers te kiezen. Voordat u op de bestelpagina uw kliko-ombouw bestelt, zult u de inhoud van uw (grootste) containers moeten opgeven.

Bij elk product is een foto toegevoegd waarop u de standaard formaten van de 120 tot en met 240 liter kliko’s kunt vinden. Wijkt dit formaat af t.o.v. van uw huidige kliko’s? Neem contact op om er zeker van te zijn dat u de juiste formaat kliko-ombouw geleverd krijgt.

Voor zover bij ons bekend zijn er verschillende afmetingen van de 270 liter kliko. Wij raden u aan ervoor te zorgen de afmetingen naar ons toe te sturen om de juiste kliko-ombouw geleverd te krijgen.

De constructie van onze diverse kliko-ombouwen zijn dusdanig afgestemd op elke formaat kliko, dat er gééngrotere container inhoud past bij een kleinere opgegeven maat op de bestelpagina.

× U heeft een 240 liter container en u selecteert container inhoud: 140 liter
U heeft een 240 liter container en u selecteert container inhoud: 240 liter

Vlakke ondergrond

Het is belangrijk dat de ondergrond vlak is waar de kliko-ombouw komt te staan. Dit is essentieel voor de ombouw met deuren. De ombouw op wielen kan eventueel verreden worden op een vaste ondergrond met lichte oneffenheden, maar deze ombouw is ook het gemakkelijkst te gebruiken op vlakke ondergronden.

De doorgang

De kliko-ombouw wordt kant-en-klaar geleverd. Dat wil zeggen dat de ombouw in zijn geheel wordt afgeleverd en de doorgang van bijvoorbeeld een hek of poort minimaal 90 cm breed moet zijn, zodat de ombouw gemakkelijk naar binnen te rijden valt. Afhankelijk van de gekozen grootte, kan het zijn dat de ombouw een draai moet maken naar de (achter)tuin. Ook deze doorgang zal breed genoeg moeten zijn. Het is niet mogelijk de kliko-ombouw te tillen over hekken of poorten. Heeft u een breed pad aan de zijkant van uw huis of komt de kliko-ombouw in de voortuin zonder obstakels? Dan hoeft u geen contact op te nemen.

Twijfelt u aan uw doorgang? Stuur een foto van uw situatie, zodat wij kunnen beoordelen of het mogelijk is de kliko-ombouw op de juiste plaats af te kunnen leveren.

RAL-kleur kiezen

Uw kozijnen zijn tuinbeits bruin, de stenen van uw huis zijn wit of de vloertegels zijn antraciet kleur? U wilt graag een ombouw die past bij het geheel. Let erop dat kleuren kunnen afwijken van elkaar vanwege verschillende ondergronden waar de (RAL) verf/beits op gespoten of geverft wordt. De meest gangbare kleuren zijn antraciet en zwart. Dit zijn dan ook de kleuren die bijna overal bij passen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij het afleveren van de kliko-ombouw.

Twijfelt u over de kleur? Neem gerust contact op voor advies.